A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

освітній едвайзерінг «Салон ідей».

Дата: 19.05.2023 13:29
Кількість переглядів: 43

В рамках школи молодих керівників закладів освіти на базі Лісівщинського ліцею ім. О.Дубінчука відбувся освітній едвайзерінг «Салон ідей».

Сучасна школа дедалі більше орієнтована на освітні концепції, будівництво оригінальної системи освіти. Завданням адміністрації та педколективу є розробка різних інноваційних форм, проєктів, щоб оживити життя закладу і кожного учасника освітнього процесу. Це, у свою чергу, вимагає від керівників підвищеного інтересу до розвитку школи, спільних зусиль, рефлексії, креативності, будування стратегії для змін.

Головним завданням засідання було допомогти педагогам знайти вихід із будь-якої ситуації, яка може скластися, створити і підкріпити імідж успішного спеціаліста.

Родзинкою зібрання освітян став виступ голови ТГ Малої Л.Р., яка поділилася власним досвідом роботи на посаді вчителя, директора гімназії, надала слушні поради щодо організації роботи в закладі освіти. Адже кому як не їй, відомі всі "підводні камені" освітянських буднів. Людмила Рафаїлівна віддала 33 роки свого життя саме педагогічній діяльності, а з них 12 років на посаді директора.

Керівники усвідомили, що вони – сучасні, відкриті до змін і постійного впровадження нових технологій та підходів в освіті, тому мають навчатися впродовж життя.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь