A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Оголошення про проведення громадських слухань

Дата: 29.11.2022 15:09
Кількість переглядів: 129

У відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженому Постановою Кабінету міністрів України від 25.05.2011 № 555,  Ушомирська сільська рада  повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення та затвердження детального плану території земельної ділянки загальною площею 0,6700 га, кадастровий номер 1822380808:07:003:0018 з метою зміни її цільового призначення з /01.03/ для ведення особистого селянського господарства на /02.01/ для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, в межах с. Ушиця, вул. Гагаріна Ушомирської сільської ради, Коростенського району, Житомирської області.

Замовник містобудівної документації – Ушомирська сільська рада.

Розробник  документації – ФОП Бузня Наталія Анатоліївна юридична адреса місто Коростень.
            Підстава для розроблення детального плану території: рішення 20 сесії восьмого скликання Ушомирської сільської ради № 626 від 02 вересня 2022 року.
            Детально із матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися у відділі земельних відносин, містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, інвестиційного розвитку та охорони навколишнього середовища  Ушомирської сільської ради.

            Громадські слухання відбудуться 30 грудня 2022 року  о 12-00  за адресою:                       с. Ушиця, вул.  Гагаріна  (приміщення клубу).

Зауваження та пропозиції до проєкту приймаються у відділі земельних відносин, містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, інвестиційного розвитку та охорони навколишнього середовища  Ушомирської сільської ради   (Подольський М.П.) тел. 097 9304265  до 30 грудня 2022 року. Пропозиції до проєкту містобудівної документації мають право подавати:
1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
2) юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;                                         4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції, подані особами, не визначеними пунктом 7 постанови КМУ «Про затвердження порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» цього Порядку, або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь