A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Українська Державність - це також сила, міць і здоров'я нашого народу.

Дата: 26.07.2022 11:16
Кількість переглядів: 599

Тому надзвичайно важливо, щоб навіть в ці темні часи наші люди мали можливість отримати якісні медичні послуги в комфортних приміщеннях. Сьогодні, після капітального ремонту, відкриває двері оновлене відділення денного стаціонару та реабілітаційне відділення у КНП «Коростенська центральна районна лікарня» Ушомирської сільської ради. Зазначимо, що через війну терміни виконання робіт подовжилися.

Оновлювати лікарню розпочали відразу, як відбулася зміна підпорядкованості, і лікарня перейшла до Ушомирської громади. Менш ніж за 1,5 роки вдалося покращити та осучаснити ряд відділень, придбати якісне обладнання та апаратуру, заасфальтувати територію.

За сприяння народного депутата України Володимира Арешонкова отримано субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію інфраструктурних проектів та розвиток об'єктів соціально - культурної сфери в сумі 8 000 000 грн. та спрямовано на капітальний ремонт двох відділень лікарні. Спільними зусиллями керівництва закладу, депутатів та громади вдається створювати в наших медичних закладах комфортні та сучасні умови. Адже фраза «і стіни лікують» не просто вислів. Щиро радіємо, коли досягаємо таких змін. Та все ж бажаємо, щоб люди були здорові і не хворіли Фото без опису Бережіть себе та своїх близьких! Працюємо! Перемагаємо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь