A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Староста Білошицівського старостинського округу Віталій Ковальчук звітує про свою роботу.

Дата: 26.01.2022 15:08
Кількість переглядів: 221

До Білошицівського старостинського округу входять села: Білошиці та Ходачки. Станом на 01.01.2022р. нараховується 361 двір, населення округу складає 659 осіб (Білошиці -538, Ходачки – 121) з них:

· Дітей до 18 років – 133

· Людей пенсійного віку – 154

· Працездатне населення – 372

На території округу функціонує Білошицівська гімназія, де навчається 63 дітей, Білошицівський ЗДО «Малятко», який відвідує 10 дітей, сільська бібліотека, сільський клуб та фельдшерський пункт.

Протягом року проводився благоустрій сіл, під час якого було здійснено наступні роботи: упорядкування територій населених пунктів, узбіччя доріг, викошування чагарників; трави, прибирання, розчищення від кущів та чагарників, видалення аварійно-небезпечних дерев на території кладовища; приведення в належний вигляд зупинок громадського транспорту, ліквідовано несанкціоновані сміттєзвалища, проводилось профілювання та підсипання доріг.

У центрі с. Білошиці закладено сквер, який став місцем відпочинку для всіх жителів та гостей округу. Встановлено бювет з альтанкою, лавки для відпочинку, викладені доріжки, висаджені дерева, облаштовано квітники, встановлено та пофарбовано огорожу. Встановлено дитячий ігровий майданчик та воркаут-комплекс.

Зроблено капітальний ремонт дороги частини вулиці Тараса Шевченка.

Проведено поточний ремонт адмінприміщення: замінена підлога, пофарбовані стіни та стелі, закуплені нові штори, тюлі та коврові доріжки. Закуплено нову оргтехніку для працівників адмінприміщення.

Введено в дію вуличне освітлення по пр. Героїв Майдану в селі Білошиці;

Всі села Білошицівського старостату мають доступ до високошвидкісного інтернету.

Білошицівська гімназія забезпечена необхідними дидактичними матеріалами, комп’ютерною технікою для проведення якісного освітнього процесу. Закуплено мультимедійний комплекс ( дошка, проектор, принтер, ноутбук, ламінатор) відповідно до вимог НУШ. Проведено ремонт приміщення закладу: замінено вікна утеплено веранду, пофарбовано фасад. Зроблено ремонт котельні.

Білошицівський ЗДО «Малятко» забезпечений необхідними матеріалами та обладнанням для повноцінного функціонування закладу. Проведено поточний ремонт приміщення, закуплено ноутбук, принтер, дитячі меблі.

Соціальний робітник відділення соціальних послуг за місцем проживання КУ «Центр надання соціальної допомоги Ушомирської сільської ради» обслуговує 7 одиноких та пристарілих громадян, які потребують стороннього догляду.

У старостинському окрузі є аматорський колектив, який бере активну участь у культурному та громадському житті громади разом з старостою. Проводилися різноманітні культурні заходи до свят. Старостинський округ взяв активну участь у святкуванні 30-річчя Дня Незалежності України.

Постійно здійснюється контроль за дотриманням на території округу громадського порядку.

Возможно, это изображение (2 человека и люди стоят)

Возможно, это изображение (10 человек, люди стоят, люди сидят и в помещении)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь