A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Староста Лісівщинського старостинського округу Охрімчук Юрій Анатолійович інформує про свою діяльність.

Дата: 21.01.2022 18:22
Кількість переглядів: 279

До Лісівщинського старостинського округу входять три населені пункти: Лісівщина Лісобуда та Мойсіївка. Станом на 01.01.2022р. нараховується 534 двори (заселених - 291; незаселених-243) населення округу складає 657 осіб , з них:

• дітей до 18 років - 110

• людей пенсійного віку – 186

• працездатне населення – 361

На території округу функціонує Лісівщинський ліцей ім. О.М.Дубінчука, де навчається 145 дітей, Лісівщинський ЗДО «Сонечко» (24 дитини), Будинок культури сільська бібліотека, амбулаторія загальної практики сімейної медицини. Всі села старостинського округу мають вуличне освітлення.

Протягом звітного періоду на території села було виконано наступне: упорядкування територій сіл Лісівщина, Лісобуда, Мойсіївка (викошування трави, вирубки чагарників, сухих дерев, вивіз сміття, ліквідація несанкціонованих смітників, чистка доріг від снігу) в належному стані підтримуються: кладовища сіл Лісівщина, Мойсіївка, фарбування огорож кладовищ, в рамках екологічної акції «Озеленення планети» висаджено дерева, створено нові клумби та квітники, оформлено малюнками автобусні зупинки в селі Лісівщина та Мойсіївка. протягом місячника по благоустрою території Лісівщинського ЗДО «Сонечко», колектив закладу разом з батьками плідно попрацювали над творчим оформленням ігрового майданчика закладу створивши нові локації для ігр.

• Вирівняли та закріпили на цементний розчин бордюри навколо Братської могили, на початку села Лісівщина облаштовані квітники та викладено бруківку.

• Силами працівників установ округу, жителів села, за підтримки Ушомирської ТГ, місцевих підприємців, а також великих підприємств: АТ Філія «Іршанський ГЗК ОГХК», ТОВ «Валки-Ільменіт, агро компанії «Ниви-Полісся» вдалось створити сквер в с. Лісівщина , який став місцем відпочинку та розважальним центром для всіх жителів та гостей округу.

За рахунок коштів Ушомирської ТГ зроблено:

Лісівщинський ліцей ім. О.М.Дубінчука

• проведено капітальний ремонт приміщення їдальні та харчоблоку ( перекрито,утеплено дах, оброблено дерев’яні конструкції горищного покриття будівлі засобами вогнезахисту, встановлено нову систему опалення, нову каналізаційну систему, покладено кахель на підлозі і стінах, зроблено штукатурні роботи, шпаклювання і декорування стін, замінено вікна і двері, систему вентиляції та електромережі за новими стандартами – кожна кімната харчоблоку і всі складські приміщення оновлені, облаштована санітарна зона: туалет, душ);

• проведено капітальний ремонт спортивного залу, роздягальні, навчальних кабінетів , бібліотеки та коридору ІІ корпусу ліцею;

• замінено систему опалення, вікна на енергозберігаючі та двері у ІІ корпусі;

• підремонтовано пошкоджені труби та крани , замінено 20 м труби в системі опалення;

• встановлено нову автоматику в котельні, нового вентилятора піддуву в котлі, резервну бочку для підкачування води в систему опалення;

• викопано три каналізаційних ями для відводу очисних вод від фільтрів;

• облаштовано внутрішні туалети для учнів та працівників ліцею.

встановлено нову огорожу біля Лісівщинського ЗДО «Сонечко».

 проводилось обслуговування вуличного освітлення та завершення робіт по освітленню вулиць Залізнична, Лемненська, Вчительська, Зарічна.

 встановлено дитячий ігровий манданчик, воркаут-комплекс, лавочки в сквері с. Лісівщина;

 підключено установи соціальної сфери до швидкісного інтернету;

 проведено профілювання та підсипку усіх доріг округу;

Культурне-розважальне життя:

- Лісівщинський округ бере активну участь у всіх культурних заходах, які проходять на території Ушомирської громади. В зв’язку з карантинними обмеженнями багато заходів проводилось в режимі презентацій та відеороликів, фотозвітів такі як: «День вишиванки», « Івана Купала», «День української хустки», «Андріївські вечорниці», відкриття «Новорічної ялинки», «Різдвяні колядки», які висвітлювали на сторінку Лісівщинського старостинського округу в соціальній мережі Facebook.Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении)

Возможно, это изображение (4 человека, люди сидят и люди стоят)

Возможно, это изображение (10 человек, люди сидят и в помещении)

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь