A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Звіт старости Веселівського старостинського округу Тетяни Киселевич.

Дата: 21.01.2022 16:00
Кількість переглядів: 363

До Веселівського старостинського округу входять чотири населені пункти: Веселівка, Розівка, Іванівка та Ковалівщина. Станом на 01.01.2022р. нараховується 345 домогосподарства, населення округу складає 902 чоловіки, з них:

• дітей дошкільного віку - 37

• Дітей шкільного віку – 144

• Людей пенсійного віку – 201

• Працездатне населення – 520

На території округу функціонує Веселівська гімназія, де навчається 55 дітей та початкова школа с.Іванівка (7 учнів), Веселівський ЗДО (26 дітей) Будинок культури сільська бібліотека, 3 сільські клуби, два фельдшерські пункти та медичний пункт тимчасового базування. Всі села старостинського округу мають вуличне освітлення.

Протягом року проводився благоустрій сіл, під час якого було здійснено наступні роботи: упорядкування територій населених пунктів, узбіччя доріг, встановлено та пофарбовано огорожу на кладовищах сіл Веселівка та Ковалівщина; прибирання території кладовищ; видалення аварійно-небезпечних дерев, розчищення від кущів та чагарників територій кладовищ, побілка та фарбування зупинок громадського транспорту, впорядкування братської могили, проведено поточний ремонт у сільському клубі, встановлено та пофарбовано бетонну огорожу в центрі села Розівка біля клубу, проведено поточний ремонт та замінено вікна в сільському клубі в с. Розівка, ліквідовано несанкціоновані сміттєзвалища, проводилось профілювання та підсипання доріг в населених пунктах округу.

Проведено поточний ремонт адмінприміщення: замінено двоє вхідних дверей, вісім вікон. Закуплено нові меблі та комп’ютерну техніку.

Біля Будинку культури в с.Веселівка встановлено дитячий ігровий майданчик, який став улюбленим місцем розваг та відпочинку для дітвори. У Будинок культури закуплено нові меблі та ноутбук.

Веселівська гімназія забезпечена необхідними дидактичними матеріалами, комп’ютерною технікою для проведення якісного освітнього процесу. У приміщенні гімназії протягом року проводився ремонт навчальних кабінетів, замінено підлогу в спортивній кімнаті. Також гімназія була забезпечена необхідною кількістю фарби та інших будівельних матеріалів. Для здійснення освітньої діяльності, відповідно до вимог НУШ, було придбано мультимедійний комплекс (мультимедійна дошка, проектор, принтер, ноутбук, ламінатор) для першого класу. Практично в кожному навчальному класі замінено шафи, а також робочі столи для педагогічних працівників. В коридорі гімназії замінено освітлення, відповідно до санітарного регламенту. Матеріальна база харчоблоку поповнена новим посудом. Заклад забезпечено необхідними миючими та дезінфікуючими засобами, необхідною кількістю дров для котельні.

Всі учні гімназії забезпечуються гарячим харчуванням. Учні початкової школи та учні пільгових категорій (35 учнів)забезпечені безкоштовним гарячим харчуванням.

Веселівський дошкільний заклад забезпечено новим обладнанням для харчоблоку (виробничі столи, ванни, рукомийники), обладнано санвузол для персоналу, встановлено 4 металопластикових вікна та 5 металевих дверей, проведено монтаж евакуаційного освітлення, встановлено протипожежні люки, укомплектовано пожежний щит.

У рамках бюджетної програми «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості» у 2021 році жителі сіл Іванівка, Розівка, Ковалівщина отримали доступ до високошвидкісного інтернету.

Два соціальні робітники відділення соціальних послуг за місцем проживання КУ «Центр надання соціальної допомоги Ушомирської сільської ради», обслуговується 16 одиноких та пристарілих громадян, які потребують стороннього догляду.

У старостинському окрузі є учасники художньої самодіяльності та колектив «Примхливі дівчата», які беруть активну участь у культурному та громадському житті громади.

Проводилися різноманітні культурні заходи до свят. Старостинський округ взяв активну участь у святкуванні 30-річчя Дня Незалежності України.

Постійно здійснюється контроль за дотриманням на території округу громадського порядку.Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (9 человек, люди сидят и в помещении)

Возможно, это изображение (в помещении)

Возможно, это изображение (1 человек и в помещении)

Возможно, это изображение (мебель и в помещении)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе и дерево)

Возможно, это изображение (трава и дерево)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (гербера Джемсона и на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (цветок и в помещении)

Возможно, это изображение (мебель и в помещении)

Возможно, это изображение (в помещении)

Возможно, это изображение (кухня)

Возможно, это изображение (в помещении)

Возможно, это изображение (в помещении)

Возможно, это изображение (в помещении)

Возможно, это изображение (2 человека, ребенок и в помещении)

Возможно, это изображение (1 человек, ребенок и в помещении)

Возможно, это изображение (6 человек, ребенок, люди сидят, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (в помещении)

Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят, еда и на открытом воздухе)

Нет описания фото.

Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят и на открытом воздухе)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь