A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

ФП с.Сушки - проведено ремонт

Дата: 28.10.2021 08:40
Кількість переглядів: 413

КНП ЦПМСД Ушомирської с/р з 2018 року пройшло всі етапи реорганізації з бюджетного закладу у комунальне некомерційне підприємство, в результаті якого стало автономним. ЦПМСД для виконання своїх першочергових задач відповідно до Наказу МОЗ №504 від 19.03.2018р. «Про затвердження Порядку надання первинної медичної допомоги» отримує кошти відповідно до договору про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій від Національної служби здоров’я України (далі-НСЗУ). Але, майже всі кошти ідуть на виплату заробітної плати працівникам ЦПМСД. Всі поточні витрати,в т.ч. оплата енергоносіїв здійснюється за рахунок субвенцій Ушомирської громади. Крім того, для підписання договору з НСЗУ на наступний рік ЦМПСД має отримати сертифікати відповідності вимогам вільного доступу до будівель і приміщень осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. У разі не виконання цих вимог , НСЗУ припинить фінансування всього медичного закладу.

Враховуючи вищевикладене на підприємстві проведені всі заходи по підготовці до підписання договору на 2022 рік з НСЗУ. Але,на сьогодні, приміщення АЗПСМ №5 с. Сушки не відповідає цим вимогам. За проведеним аналізом доходів( кошти отримані за укладені декларації з пацієнтами) і витрат амбулаторії, амбулаторія загальної практики сімейної медицини №5 с.Сушки є дотаційною у межах 40 тис грн на місяць. Ця дотація покривається за рахунок доходів інших амбулаторій.

З метою досягнення поставлених завдань від НСЗУ та враховуючи настрої населення с.Сушки та прилеглих сіл, планується з 2022 року об’єднати АЗПСМ №7 с.Ушомир та АЗПСМ №5 с.Сушки на базі АЗПСМ №7 с.Ушомир з подальшим перебування лікаря Мельник Б.А. на робочому місці у приміщенні ФП с.Сушки (вул.Центральна,63) та відвідування прилеглих сіл за встановленим графіком.

На сьогодні створені всі належні умови для працівників та відвідувачів закладу. Відремонтовано котельню та проведено косметичний ремонт всіх кабінетів за кошти місцевого бюджету громади.

Вдячні працівникам закладу, старості Сушківського старостинського округу та всім небайдужим жителям, хто допомагав створити затишок та комфорт для повноцінної роботи закладу.Возможно, это изображение (на открытом воздухе),Возможно, это изображение (1 человек и в помещении)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

 

Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении)

Возможно, это изображение (1 человек и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек, стоит, в помещении и больница)Возможно, это изображение (2 человека и в помещении)Возможно, это изображение (спальня)Возможно, это изображение (1 человек, стоит, в помещении и больница)Возможно, это изображение (в помещении)Возможно, это изображение (в помещении)Возможно, это изображение (в помещении)Возможно, это изображение (в помещении)Возможно, это изображение (2 человека и в помещении)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь