A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Велике будівництво на Житомирщині: Наталія Остапченко взяла участь у відкритті приймального відділення у Коростені. ФОТО

Дата: 01.10.2021 13:43
Кількість переглядів: 382

Фото без опису

Сьогодні, 01 жовтня, перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час робочої поїздки до Коростенського району долучилася до відкриття ще одного надважливого об’єкту соціальної інфраструктури області  – відділення екстреної медичної допомоги у КНП “Коростенська ЦМЛ КМР”.

 

Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, реалізацію проєкту з реконструкції лікарні з будівництвом Хірургічного корпусу (1 пусковий комплекс – приймальне відділення) було розпочато у 2020 році за кошти Субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів з реконструкції, капітального ремонту приймальних відділень в опорних закладах охорони здоров’я у госпітальних округах.

 

Проєкт із реконструкції виконано згідно з рекомендаціями МОЗ України, викладеними у брендбуці для відділень екстреної медичної допомоги.

 

Зокрема проведено реконструкцію частини приміщень першого поверху 2-поверхової будівлі під відділення екстреної медичної допомоги, у тому числі інженерних мереж. Побудовано ізолятор з окремим входом, пандуси, ганки, здійснено внутрішнє оздоблення приміщень.

 

Також у приймальному відділенні встановлена ангіографічна система, яка була придбана для Коростенської ЦРЛ у 2019 році, а також КТ, УЗД і рентген.

 

Нагадаємо, що в Житомирській області триває реалізація програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Так, завершено реконструкцію дороги Кам’янка-Вільськ в Оліївській громаді.

 

Довідково. Підрядник: ПП «Елітбуд-1».

 

Загальна кошторисна вартість проєкту – 17 092,294 тис. грн.

 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь