Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Якісне, збалансоване, в безпечних умовах харчування здобувачів освіти в Ушомирській територіальній громаді – один із пріоритетних напрямів роботи.

Дата: 28.09.2021 20:24
Кількість переглядів: 319

Возможно, это изображение (стол и в помещении)

Возможно, это изображение (в помещении)

Возможно, это изображение (8 человек и в помещении)

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)

Возможно, это изображение (7 человек, люди сидят и в помещении)

Возможно, это изображение (7 человек, люди сидят и в помещении)

Возможно, это изображение (еда и в помещении)

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди сидят, люди стоят и в помещении)

Тому з переходом до громади в Лісівщинському ліцеї ім. О. Дубінчука було заплановано капітальний ремонт їдальні та харчоблоку. На жаль, пандемія внесла свої корективи. Але не тут то було, обіцяне треба виконувати.

На черговій сесії в 2021 році виділено кошти, далі – тендерні торги і тільки в липні дозволено проводити роботи. За дуже короткий час вдалося зробити великий об’єм роботи: перекрито,утеплено дах, оброблено дерев’яні конструкції горищного покриття будівлі засобами вогнезахисту, встановлено нову систему опалення, нову каналізаційну систему, покладено кахель на підлозі і стінах, зроблено штукатурні роботи, шпаклювання і декорування стін, замінено вікна і двері, систему вентиляції та електромережі за новими стандартами – кожна кімната харчоблоку і всі складські приміщення оновлені. Чудові умови створені для працівників у харчоблоці та блоці для миття посуду, облаштована санітарна зона: туалет, душ.

І ось сьогодні 27 вересня 2021 року, відбулася подія, на яку з нетерпінням чекали учні, їхні батьки та колектив закладу освіти – відкриття шкільної їдальні після капітального ремонту.

Нині важко впізнати залу їдальні з прекрасним освітленням, естетично оформленими стінами та новими тюлями. Їдальня в ліцеї перетворилася на сучасну зону прийому їжі, відпочинку та комфорту для учнів. Перед входом до зали облаштовано зону для миття рук, де встановлено зручні рукомийники та електросушарки.

Цей проєкт вдалося втілити у життя завдяки коштам Ушомирської громади. За найскромнішими підрахунками вартість капітального ремонту сягає двох мільйонів гривень. Саме мудре керівництво, вміння постійно бути в темі та тримати всіх у тонусі, дає можливість реалізації таких великих та важливих для наших дітей проєктів. Не можу не згадати у своєму дописі про ТОВ «Фрідомбуд» в особі директора Шведа Олександра, який відрізняється від інших підрядників людяністю, добротою, розумінням про важливі речі. Не стоїть осторонь наших проблем староста Охрімчук Юрій, який і словом і ділом завжди допоможе, який переймається, хвилюється і підтримує.

Звичайно, велика праця і підтримка мого колективу педагогічного та обслуговуючого, які в черговий раз довели, що разом ми - велика сила.

Тож низький уклін всім тим, хто доєднався до такої гарної справи. ОБІЦЯЛИ – ЗРОБИЛИ ! ДЯКУЄМО!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь