A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

До уваги мешканців громади! Змінені карантинні обмеження та правила

Дата: 17.09.2021 13:40
Кількість переглядів: 304

 

Кабінет Міністрів України ухвалив змінені карантинні норми, які будуть діяти в разі встановлення на території країни або окремих областей "жовтого" або "червоного" рівня епідеміологічної небезпеки. Окрім цього, існує імовірність переходу всіх областей України у «жовтий» рівень епідеміологічної небезпеки з наступного тижня.

Згідно з нововведеннями, карантинні обмеження запроваджуються, в залежності від відсотка населення, які отримали частковий або повний курс вакцинації від коронавірусної інфекції.

Зокрема, у випадку запровадження «жовтого» рівня епідеміологічної небезпеки, забороняється відвідування закладів освіти, а масові заходи дозволені лише з дотриманням маскового режиму, соціальної дистанції, а кількість відвідувачів не може перевищувати 1 людини на 4 м2 (якщо захід проводиться на вулиці), або з заповненістю зали не більше, ніж на 2/3 місць.

Робота закладів культури, кінотеатрів, театрів, закладів громадського харчування можуть працювати лише за умов наповнення залів не більше ніж на 50% місць.

Карантинні обмеження НЕ БУДУТЬ ЗАСТОСОВАНІ в разі, якщо не менше 80% персоналу закладів, організаторів масових заходів тощо, а також 100% відвідувачів мають сертифікат про повне або часткове проходження вакцинації від коронавірусної інфекції.

Заклади освіти можуть працювати лише в разі наявності не менше 80% вакцинованих педагогічних працівників.

Бережіть себе та своїх близьких, пам’ятайте, що темпи розповсюдження хвороби залежить також і від кожного з нас! Тож тримайте соціальну дистанцію, носіть маски у громадських приміщеннях та громадському транспорті, залишайтесь вдома в разі погіршення стану самопочуття.

Залишайтесь здоровими!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь