A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Я пройшов повну вакцинацію від COVID-19 та закликаю всіх освітян Житомирщини вакцинуватися, – народний артист України Віктор Губанов.

Дата: 13.09.2021 16:13
Кількість переглядів: 282

ВІДЕО

В Україні триває 5-й останній етап вакцинації населення проти COVID-19, під час якого всі охочі віком від 18 років можуть щепитися в найближчому центрі масової вакцинації 7 днів на тиждень.

З початком нового навчального року, контактуючи з великою кількістю людей щодня, освітяни мають підвищений ризик заразитися COVID-19, а також стати розповсюдниками вірусу.

Також обов’язковість вакцинації персоналу навчальних закладів задля їх функціонування у режимі офлайн у навчальному 2021-2022 році передбачена постановою Кабінету Міністрів України від 28 липня 2021 року № 787 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236». Адже у разі переходу області до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки для роботи навчального закладу потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу.

 

Саме тому Житомирська ОДА закликає працівників закладів освіти області вакцинуватися та забезпечити повноцінне навчання!

 

Освітяни можуть щепитися організовано, запросивши до освітнього закладу мобільну бригаду з імунізації. Окрім того, можна вакцинуватися у найближчому пункті чи центрі масової вакцинації Житомирської області.

 

Повну вакцинацію від COVID-19 серед освітян Житомирщини пройшов народний артист України, викладач та концертмейстер вищої категорії, викладач-методист циклової комісії “Народні інструменти (баян, акордеон)” Житомирського музичного фахового коледжу ім. В.С. Косенка Житомирської обласної ради Віктор Губанов.

 

«Працівник закладу освіти має усвідомлювати, що, вакцинуючись, він сприяє захисту права всіх учасників освітнього процесу на життя та здоров’я. Також він підвищує шанси закладу освіти проводити навчання очно, а не дистанційно», – наголосив Віктор Губанов.

 

Про те, чому викладач вирішив щепитися сам та чому закликає освітян вакцинуватися від COVID-19, детальніше дивіться у ВІДЕО Житомирської ОДА нижче.

 

Нагадуємо, що 09 вересня Юрій Оханський провів онлайн-нараду з питань вакцинації працівників підвідомчих закладів освіти області.

 

Довідково. Перелік центрів масової вакцинації та пунктів щеплення також можна знайти на сайті Вакцинація від COVID-19.

 

Люди, які не можуть самостійно пересуватися, можуть викликати мобільну бригаду з вакцинації додому за номером контакт-центру МОЗ 0 800 60 20 19 або через свого сімейного лікаря.

 

На сьогодні в області наявні такі вакцини Coronavac, Comirnaty / Pfizer, Astrazeneca та Moderna.

 

Як працюють вакцини проти COVID-19, читайте ТУТ.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь