A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Активні парки Житомирщини: Юрій Оханський відвідав локації у Бердичеві та Попільні. ФОТО. ВІДЕО

Дата: 08.09.2021 08:38
Кількість переглядів: 246

 

У рамках соціального проєкту Президента України Володимира Зеленського «Активні парки – локації здорової України» та з нагоди відзначення Тижня спорту сьогодні, 07 вересня, відбулося урочисте відкриття оздоровчих майданчиків у смт Попільня та місті Бердичів.

Участь у заході взяли заступник голови Житомирської ОДА Юрій Оханський, заступник голови Житомирської РДА Людмила Заворотнюк, представники Попільнянської селищної ради та структурних підрозділів облдержадміністрації.

«Завдяки ініціативі Президента України та допомоги голови Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечка такі активні парки будуть відкриті в кожній громаді. Це одна з найкращих ініціатив, яка спрямована на оздоровлення нашої нації, зокрема підростаючого покоління», – сказав Юрій Оханський.

 

Даний проєкт передбачає впровадження нових форм залучення різних верств населення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

 

За інформацією Департаменту культури, молоді та спорту ОДА, на Житомирщині визначено адреси 48 локацій для участі в проєкті «Активні парки – локації здорової України».

 

«Під час обговорення даного соціального проєкту у нас була одна мета – залучити якомога більше молоді до заняття спортом. Аби молода енергія була використана з користю і будуються такі активні парки», – додав Юрій Оханський.

 

Також за високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток спорту в області та з нагоди Дня фізичної культури і спорту заступник голови ОДА вручив відзнаки Житомирської ОДА та Департаменту культури молоді та спорту облдержадміністрації.

 

Зокрема Почесною подякою голови Житомирської облдержадміністрації нагороджено Можарівського Олега — голову Попільнянської селищної ради та Орлюка Сергія — голову Бердичівської міської ради.

 

Також учасники заходів були відзначені спортивним інвентарем від Житомирського центру ФЗН «Спорт для всіх» та Житомирського обласного відділення НОК України.

 

Заходи супроводжувалися показовими виступами спортсменів гирьовиків – представників Житомирського військового інституту імені С.ПКорольова  та спортсменами з відділення аеробіки Житомирської обласної ДЮСШ «Юність».

 

Як повідомляє Департамент культури, молоді та спорту ОДА, проведення  аналогічних заходів заплановано на 08 вересня, зокрема:

 

10:00 – смт Пулини;

 

12:00 – смт Хорошів;

 

14:00 – смт Іршанськ.

 

Нагадаємо, що питання облаштування парків відпочинку та скверів у кожній територіальній громаді обговорили в Житомирській ОДА під час онлайн-наради з головами РДА та територіальних громад.

 

Довідково. Соціальний проєкт “Активні парки – локації здорової України” започатковано Указом Президента України від 17 грудня 2020 року № 574/2020.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь