A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Наталія Остапченко проінспектувала об’єкти «Великого будівництва» в Новоборівській громаді. ВІДЕО

Дата: 04.08.2021 09:34
Кількість переглядів: 286

 

 

Перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко в рамках робочої поїздки оглянула об’єкти будівництва програми Президента України в Новоборівській громаді Житомирської області.

 

Зокрема вона оглянула реконструйовану будівлю Новоборівського загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів «Новоборівський ліцей імені Василя Лунька», побудовану сучасну амбулаторію на 3-4 лікаря, а також проінспектувала хід виконання реконструкції (термомодернізації) Новоборівського Центру розвитку дитини «Сонечко».

 

Станом на 03 серпня поточного року роботи з реконструкції ліцею та будівництва амбулаторії завершено.

 

Наразі здійснюється реконструкція у Новоборівському Центрі розвитку дитини «Сонечко». На об’єкті проведено демонтаж внутрішнього оздоблення та мереж під влаштування нового оздоблення та комунікацій, утеплено та оздоблено фасади будівлі. Крім того, проєктом передбачає заміну віконних прорізів готовими віконними блоками з металопластика, внутрішнє опорядження (стіни, стеля, підлога), заміну системи внутрішнього водопроводу, системи каналізації та електромонтажні роботи. На сьогодні будівельні роботи у центрі виконані на 63%.

«Ми бачимо результати тісної взаємодії держави та громад Житомирської області — це два завершених об’єкти програми Президента України «Велике будівництво» у Новоборівській громаді. Тому ми продовжуємо розвивати далі інфраструктуру громад у рамках цієї програми. На черзі — Новоборівський Центр розвитку дитини «Сонечко», у якому на даний момент активно виконуються роботи з реконструкції», — зазначила Наталія Остапченко.

Детальніше дивіться у ВІДЕО.

 

Нагадаємо, що голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко долучився до відкриття дитячого садочку «Краплинка» у смт Чоповичі Коростенського району, реалізованого завдяки програмі Президента України «Велике будівництво».

 

Довідково. Загальна кошторисна вартість реконструкції (термомодернізації) Новоборівського Центру розвитку дитини «Сонечко» – 7229,42 тис. грн, із яких: кошти ДФРР — 3 572,21 тис. грн; кошти місцевого бюджету — 3 572,21 тис. грн.

 

Підрядник – ТОВ «Національний референт центр».

 

 

FacebookTwitterShare


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь