A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Будемо готувати нових фахівців для будівельної галузі задля розвитку Житомирщини, — Віталій Бунечко у «Житомирській політехніці». ВІДЕО

Дата: 14.07.2021 09:36
Кількість переглядів: 249

 

13 Липня 2021 • 16:47

Кіл-сть переглядів: 125

FacebookTwitterShare

Сьогодні, 13 липня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко долучився до підписання Меморандуму про співпрацю між Державною інспекцією архітектури та містобудування України (ДІАМ) та Державним університетом “Житомирська політехніка”.

 

Також участь у заході взяли голова Державної інспекції архітектури та містобудування Семен Кривонос, голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин та ректор Державного університету «Житомирська політехніка» Віктор Євдокимов спільно зі співробітниками вишу.

 

Під час заходу ректор університету Віктор Євдокимов представив нову спеціальність «Будівництво та цивільна інженерія», на яку абітурієнти зможуть вступити вже цього року.

 

Учасники зустрічі обговорили основні шляхи реалізації покращення умов для розвитку бізнесу, реалізації інвестиційних проєктів, а також модернізації дорожньої та соціальної інфраструктури в Житомирській області в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

«Основним інвестором у галузь будівництва в України є держава і програма Президента України «Велике будівництво», зокрема спонукає навчальні заклади відкривати нові спеціальності. Спільними зусиллями будемо готувати нових фахівців для будівельної галузі задля розвитку Житомирщини та України», — зазначив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Крім того, голова Державної інспекції архітектури та містобудування Семен Кривонос та ректор Державного університету «Житомирська політехніка» Віктор Євдокимов наприкінці зустрічі підписали Меморандум про співпрацю.

 

Семен Кривонос також зазначив, що повноцінно ДІАМ України розпочне свою діяльність як тільки штат новоствореної інспекції буде заповнений щонайменше на 30%, а також додав, що найближчим часом заплановано відкриття територіального підрозділу ДІАМ у Житомирській області.

 

Нагадаємо, що у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Житомирській області стартували роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Т-06-11 Ставище – Брусилів – Попільня.

 

 

FacebookTwitterShare


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь