A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

З нагоди професійного свята вітали працівників поліції

Дата: 02.07.2021 11:58
Кількість переглядів: 779

Сьогодні в приміщенні районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області відбулось урочисте віншування працівників поліції з нагоди професійного свята.

Фото без опису

Як відомо, 4 липня в Україні відзначають День Національної поліції. Свято встановлено згідно з указом Президента від 4 квітня 2018 року. Основні завдання Нацполіціі – реалізація державної політики у сферах забезпечення охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, протидії злочинності, підтримки громадської безпеки і порядку, надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або через надзвичайні ситуації потребують такої допомоги.

Фото без опису

Вітаючи своїх колег – працівників поліції з нагоди професійного свята начальник Коростенського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області, полковник поліції Дмитро Гаращенко, відзначив, що зі своїми основними завданнями працівники поліції Коростенщини нині добре справляються і сьогодні побажав їм міцного здоров’я, родинного тепла та затишку, успіхів в роботі та в житті.

Фото без опису

На сьогоднішній день поліція Коростенського району – це потужний колектив професіоналів, що стоять на стражі правопорядку.

Фото без опису

Це відзначали всі присутні в залі: заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Володимир Сивко, міський голова м. Коростень Володимир Москаленко, голова Ушомирської сільської ради Людмила Мала,  голова Лугинської селищної ради Петро Мельник, начальник Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області, полковник служби цивiльного захисту Сергій РУДЗІК, командир в/ч А1796 Анатолій Пилипчук.

Фото без опису

Тож, кращий в професії сьогодні було нагороджено подяками Коростенської районної державної адміністрації та Коростенської районної ради, подяками міського голови м. Коростень, начальника Коростенського районного управління поліції, Лугинської селищної ради тощо.

Фото без опису

Далі працівники поліції влаштували справжні показові виступи для жителів Коростенської територіальної громади, участь в яких взяла і спецтехніка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь