Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

І ЗНОВУ ГАРНІ НОВИНИ!

Дата: 24.06.2021 15:21
Кількість переглядів: 385

Поліський старостинський округ та вся молодь Ушомирської громади отримали чудовий подарунок в переддень Дня Молоді – це відкриття дитячо-юнацької спортивної школи Ушомирської сільської ради та спортивного залу після капітального ремонту.

Наразі у спортивній школі працюють відділення з волейболу, баскетболу, футболу, шахів, тенісу та силових видів спорту. У перспективі планується утворити відділення дзюдо, боксу та стрільби. Спортивний зал є одним з найбільших в громаді, де облаштовані місця для занять з міні-футболу, волейболу, гандболу, тенісу, баскетболу, вільної боротьби, гирьового спорту та інших видів спорту. Також у бюджеті громади передбачено кошти на придбання усього спортивного інвентаря для потреб спортивної школи, починаючи від футбольних сіток та м'ячів. Тут раді всім, хто любить спорт.

Традиційно під бурхливі оплески присутніх маленькі спортсмени перерізали символічну стрічку, тим самим дали нове життя спортивному залу. Привітати з цією подією завітали- заступник голови Житомирської ОДА Віктор Градівський та голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк.

Ми за те, щоб ростити здорове покоління - тому відкриття спортивної школи було одним із важливих питань. Звичайно, до спорту треба привчати дітей з дитинства. Спорт їх дисциплінує і дозволяє рости здоровішими.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь