A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Любов, яку дають дитині батьки, ніщо не може замінити.

Дата: 18.02.2021 11:01
Кількість переглядів: 1130

Кожен з нас розуміє, що нічого кращого немає для дитини, ніж рости в гарній дружній сім’ї. Любов, яку дають дитині батьки, ніщо не може замінити.

Сьогодні в Поліському старостинському окрузі відбулась визначна подія для всієї Ушомирської громади. Урочисте відкриття дитячого будинку сімейного типу. Двоповерховий будинок, придбаний за рахунок субвенції з державного бюджету та співфінансування з місцевого бюджету дасть змогу забезпечити сімейним затишком та теплом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Якщо хочеш робити добрі справи — завжди знайдеш на це час. Цю істину вже давно узяли за правило працівники служби у справах дітей, на чолі із своїм керівником. Захист прав дітей є пріоритетним напрямком нашої держави. В минулому році в Україні (в перше) було виділено з державного бюджету місцевим бюджетам кошти на придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. У свою чергу Ушомирська громада взяла активну участь у використанні коштів державної субвенції , залучивши кошти у розмірі 1 700 000 грн., за рахунок яких було придбано житло для забезпечення дитячого будинку сімейного типу, для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. За кошти місцевого бюджету придбано необхідні меблі, облаштовано будинок та створені всі належні умови для комфортного проживання.

Сьогодні вітаємо нову родину та щиро дякуємо подружжю за те, що вони наважилися на цей нелегкий крок. Варто пам’ятати, що чужих дітей не буває і кожен із нас може долучитись до благородної справи. Адже, дуже важливо, аби дітки, які і так обділені батьківською любов’ю відчували підтримку і турботу небайдужих людей. Дякуємо народному депутату Володимиру Арешонкову за подарований родині телевізор та холодильник, ТДВ «Коростенський щебзавод», який виділив майже 50 000,00грн. на облаштування будинку, ДП “Коростенське Лісомисливське господарство” за забезпечення твердим паливом. Дякуємо всім небайдужим, які долучилися до гарної справи!Возможно, это изображение (9 человек, в том числе Юрій Тарасюк, ребенок, люди стоят и в помещении)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь