Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

От і дочекалися справжньої зими!

Дата: 14.02.2021 15:36
Кількість переглядів: 384

Негода лютує! Погодні умови створюють нові випробування. У зв’язку з сильними снігопадами та заметами ситуація складна.

Техніка комунальних підприємств працює в посиленому режимі, працюючи цілодобово. На жаль, пориви вітру та снігові замети дуже швидко зводили на нівець усю роботу, доводилося техніку терміново знімати з одного напрямку і направляти в інший, для відновлення руху. Техніка і люди працюють на межі своїх можливостей.

Щиро дякуємо всім працівникам Гулянецького комунального підприємства та КП «Добробут». Окремі слова вдячності висловлюємо підприємствам, які відгукнулися та прийшли на допомогу: ТОВ «АКРІС-ГРУП», ПрАТ "ТНК" Граніт", виробничій дільниці с. Веселівка корпорації «ТАСКО», філії «Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат» АТ ОГХК, ТОВ "Валки-Ільменіт" СДП «Обрій», ПРАТ «Ушицький комбінат будівельних матеріалів», ПП «Автомагістраль», ТДВ «Коростенський щебзавод». Особлива подяка жителям громади: Тульчинському Геннадію Валерійовичу, Крещенко Леоніду Леонідовичу, Дячуку Сергію Миколайовичу, Іщуку Олександру Андрійовичу, Ковальчуку Миколі Васильовичу, Подіку Миколі Федоровичу, Нагорнюку Олександру Валерійовичу, Загляді Леоніду Івановичу, Вигівському Сергію, Бондарчуку Миколі, Мельниченко Олександру Вікторовичу, Супруненко Михайлу Тадеушовичу, Максимчуку Олексію Олександровичу, Демчуку Володимиру, Супруненко Івану, які підставили своє плече, щоб допомогти односельцям вибратися зі снігового капкану, також депутатам і старостам, всім жителям, хто не побоявся взяти в руки лопату.

Щиро дякуємо всім учасникам «визвольних» робіт за розуміння, небайдужість, активну життєву позицію, прагнення робити добро та прийти на допомогу. Тільки разом нам під силу подолати труднощі!

Так ситуація непроста, і не завжди вдається одразу розчистити всі ділянки доріг. Тому звертаємося до жителів громади, в зв’язку з суттєвим пониженням температури, без нагальної потреби не вирушати з дому, щоб уникнути переохолодження! Бережіть себе!

Дякуємо всім за розуміння та конструктив, робота триває, техніка працює у всіх напрямках…Возможно, это изображение (снег)

Возможно, это изображение (снег)

Возможно, это изображение (снег)

Возможно, это изображение (снег)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь