A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Завершилися роботи по ремонту двох внутрішніх санітарних вузлів (для хлопчиків і для дівчаток) у Лісівщинському ліцеї ім.О.Дубінчука.

Дата: 29.01.2021 11:04
Кількість переглядів: 359

Завершилися роботи по ремонту двох внутрішніх санітарних вузлів (для хлопчиків і для дівчаток) у Лісівщинському ліцеї ім.О.Дубінчука.

Відповідно до Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОЗ від 25.09.2020 № 2205, зроблено великий об’єм робіт: демонтовано стіну для збільшення площі санітарних кімнат, замінено вікна на металопластикові, замінено кахель на стінах та підлозі, проведено чищення каналізаційних труб, проведено освітлення, поштукатурено та пофарбовано стелі, підведено воду із свердловини до вузла, встановлено бойлер для підігріву води в умивальниках, закуплено та встановлено всю нову сантехніку (чаші Генуя, умивальники, пісюар). В туалетних кабінах встановлено непрозорі двері із замком, що замикаються з середини. Кабіни відгороджені одна від іншої непрозорими стінками.

Нарешті здобувачі освіти Лісівщинського ліцею матимуть можливість відчути комфортні умови перебування у закладі.На изображении может находиться: в помещенииНа изображении может находиться: в помещенииНа изображении может находиться: в помещенииНа изображении может находиться: в помещении

На изображении может находиться: в помещении


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь