A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Стан доріг – це одне із найболючіших питань, яке турбує абсолютно усіх жителів України. Наша громада не є винятком.

Дата: 11.07.2020 10:10
Кількість переглядів: 528

Одним з найважливішим питанням сільської ради є ремонт та експлуатаційне утримання комунальних доріг та дорожнього покриття вулиць населених пунктів сільської ради.
Впродовж поточного року за кошти сільського бюджету проведені поточні ремонти дорожнього покриття в більшості населених пунктів громади. В даний час завершено поточний ремонт дорожнього покриття в с. Поліське та триває капітальний ремонт по вул. Вишнева с. Розівка.
Ми розділяємо незадоволення жителів громади через стан доріг загального користування, які пролягають територією громади, але їй не належать, та знаходяться на балансі обласної державної адміністрації.
Тільки зараз завдяки нашій наполегливості та неодноразових звернень до ОДА, оббиваючи пороги високих кабінетів нам вдалося зрушити це питання з мертвої точки і вже вчора розпочався ремонт дороги загального користування обласного значення О 060713 Поліське-Гулянка через Ришавку. Техніка працювала в напрямку від Ришавки до Новини.
Сільською радою спільно з депутатським корпусом триває робота на перспективу. З цією метою вже виготовлено проєктно-кошторисну документацію по капітальному ремонту дорожнього покриття по вул. Тараса Шевчека в с. Білошиці та замовлено виготовлення проєктно-кошторисної документації по капітальному ремонту дорожнього покриття по вул. Броварській в с. Білошиці та вул. Шевченка в с. Лісівщина. А вже з понеділка продовжуватимуться роботи по поточному ремонту відсівних доріг в населених пунктах громадиНа изображении может находиться: небо, дерево, на улице и природа


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь