A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Дата: 22.03.2020 17:52
Кількість переглядів: 372

Шановні жителі Ушомирської громади! Звертаємось в першу чергу до тих, хто повернувся або повертається в Україну з-за кордону.

Ми поважаємо Ваші конституційні права, але непроста ситуація з поширенням коронавірусної інфекції змушує усіх нас бути відповідальними один до одного.

Просимо людей, які повернулися із-за кордону повідомити сільську раду, в.о. старост або депутатів відповідного округ про те, з якої країни та якого числа вони повернулися. Також, терміново повідомити телефоном сімейного лікаря про своє прибуття та стан здоров’я.

Таким громадянам, необхідно максимально обмежити перебування у місцях масового скупчення людей, залишатися вдома певний період часу після приїзду із за кордону, обмежити спілкування з іншими, уважно спостерігати за станом свого здоров’я, при перших ознаках захворювання – висока температура, сухий кашель тощо – невідкладно звертатися до свого сімейного лікаря та виконувати його вказівки.
Порушення правил та норм, встановлених для запобігання епідемічним та іншим інфекційним захворюванням, «якщо такі дії спричинили або завідомо могли спричинити поширення цих захворювань», карається штрафом від 17000 грн. до 51000 грн., арештом на строк до шести місяців, обмеженням або позбавленням волі на строк до трьох років.

До уваги свідомих мешканців громади, якщо ви маєте інформацію про громадян, які повернулися із-за кордону та мешкають на території громади, терміново повідомте сільську раду, в.о старости або депутатів відповідного округу.

На изображении может находиться: текст

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь