Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

У регіони виїжджатиме група для моніторингу організації місцевою владою заходів щодо подолання COVID-19

Дата: 25.10.2021 12:16
Кількість переглядів: 258

 

Фото без опису

 


Роботу групи, яка координуватиме регіони у боротьбі з пандемією COVID-19, буде поновлено. Її учасники виїжджатимуть з метою моніторингу ситуації на місцях щодо реагування на поточні проблеми та виклики, пов’язані з пандемією. До складу групи увійдуть фахівці Мінрегіону, МВС, МОЗ та Держпродспоживслужби. Таке рішення ухвалили під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС). Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

«Нагальні питання, які маємо сьогодні, — посилення заходів епідемічної безпеки в регіонах, перехід деяких областей на «червоний» рівень епіднебезпеки, нарощування темпів вакцинації та відновлення роботи групи, яка буде моніторити ситуацію на місцях щодо оперативного розв’язання проблемних питань стосовно COVID-19», – зазначив Олексій Чернишов.

ДОВІДКОВО: Робоча група стосовно перевірки стану виконання облдержадміністраціями та органами місцевого самоврядування завдань, визначених законами України, актами Кабінету Міністрів та дорученнями Прем’єр-міністра України щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 була створена на виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля від 16 квітня 2020 року № 16334/0/1-20.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь