Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Велике будівництво на Житомирщині: Продовжуємо відслідковувати хід робіт із капітального ремонту доріг в області, – Віталій Бунечко

Дата: 06.10.2021 10:30
Кількість переглядів: 259

 

Фото без опису

 

Для забезпечення подальшого соціально-економічного розвитку та підвищення рівня життя мешканців територіальних громад у Житомирській області тривають активні роботи з будівництва та ремонту доріг.

 

Так, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко проінспектував, як проходить ремонт ділянки дороги Андрушівка-Червоне-Закутинці.

 

За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, ремонт розпочався лише два місяці тому. Зараз тут вже проведено необхідні підготовчі роботи, відфрезеровано старе покриття та влаштовано понад 5 кілометрів вирівнюючого шару.

 

Для того, щоб нова дорога відповідала вимогам, які висуваються до об’єктів, що включені до президентської програми, на цій ділянці ще необхідно облаштувати новий дорожній одяг, нанести розмітку й встановити знаки та напрямні стовпчики.

 

Загалом на даному об’єкті планується відремонтувати майже 8 кілометрів дорожнього покриття.

«Ця ділянка дуже важлива для прилеглих громад, адже з’єднує не лише декілька населених пунктів, а й десятки сільськогосподарських підприємств Андрушівської та Червоненської громад. Водночас президентська програма дає цій території ще додатковий зиск – підрядна організація використовує будматеріали, зокрема щебінь, що поставляються з неподалік розташованого кар’єру», – зазначив Віталій Бунечко.

Голова ОДА також додав, що капітальний ремонт даної ділянки дороги буде виконано якісно та у встановлені терміни. 

 

Нагадаємо, що завершено реконструкцію дороги в Оліївській громаді у напрямку Кам’янка-Вільськ

 

Завдяки програмі Президента України «Велике будівництво» окрім розбудови дорожньої інфраструктури на Житомирщині триває будівництво соціально важливих об’єктів – амбулаторій, шкіл, садочків тощо. Так, 01 жовтня перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко взяла участь у відкритті приймального відділення у Коростені.

 

 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

FacebookTwitterПоширити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь