A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ушомирська громада
Житомирська область, Коростенський район

Освіта Ушомирщини сьогодні

Дата: 04.10.2019 15:50
Кількість переглядів: 561

Освіта Ушомирщини сьогодні –це шість закладів загальної середньої освіти та три заклади дошкільної освіти, у яких виховується та навчається близько 1000 дітей, працюють 148 педпрацівників. Освіта є пріоритетною галуззю Ушомирської ОТГ.

Розвиток освіти громади свідчить про те,що вона постійно змінюється не лише кількісно,а й якісно,має стійку тенденцію до оновлення на сучасних принципах. Школи та садочки мають достатню матеріально – технічну базу для забезпечення всебічного розвитку дітей. Учні та вихованці охоплені повноцінним гарячим харчуванням, своєчасно оздоровлюються та беруть участь у позакласній роботі.

Гарним результатом роботи наших освітян є обдаровані учні – переможці районних та обласних олімпіад, учасники МАН, спортивних змагань різних рівнів.

Шановні освітяни! У переддень вашого професійного свята щиро бажаємо вам міцного здоров’я, мужності, стриманості та великого терпіння, адже навчання і виховання – це нелегка справа. Впевнені,що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної,духовно багатої України.

Дорогі ветерани педагогічної праці! Нехай засіяні вами лани заколосяться щедрим урожаєм,а зерна вашої турботи проростуть глибокою вдячністю, шаною і любов’ю вихованців. Щастя і радості вам,міцного здоров’я і затишку, довгих років життя. Висловлюємо високу вдячність за працю,мужність, самовідданість і талант. Зі святом вас!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь